Servírovanie: vhodné k tmavšiemu mäsu, k divine, k hovädziemu mäsu, plesňovým syrom ako je Niva alebo Gorgonzola.
Optimálna teplota podávania Frankovky je 14-16 °C.
Minimálne množstvo na odoslanie sú min. 3 ks vína podľa vlastného výberu
Servírovanie: vhodné k tmavšiemu mäsu, k divine, k hovädziemu mäsu, plesňovým syrom ako je Niva alebo Gorgonzola.
Optimálna teplota podávania Frankovky je 14-16 °C.
Minimálne množstvo na odoslanie sú min. 3 ks vína podľa vlastného výberu
Potvrdzujem, že mám viac ako 18 rokov !
Potvrdzujete, že máte viac ako 18 rokov. Spoločnosť ENVIN s.r.o. má zo zákona (219/1996 Z.z.) povinnosť kontrolovať vek zákazníkov kupujúcich alkohol.